You have possibly hit the UTME one hundred eighty cut-off mark for universities in Nigeria. And, you are wondering what it takes to advantage admission at Niger Delta University. Well, I am not going to tell you is easy as it’s now not. But, getting a replica of NDU Post UTME Past Questions and answers makes it easier. So, get your reproduction straight away.

Across universities in Nigeria, undergraduates attest to the effectiveness of studying with beyond questions and solutions. This will be attributed to quite some of reasons which can be justifiable.

For example, NDU Post UTME checks a teeming number of aspirants for the required basic information they need to take a look at at this group. So, while exceptional college students may also write each yr due to the fact the objectives remain the same, the questions may also be the equal.

For this cause, you need to fast get your replica of NDU Post UTME past questions and answers and start practising now.

Pay the sum of 1 thousand Naira into this bank element to get a copy of NDU Post-UTME Past Questions and Answers immediately.
Account Name: Silicon Africa Tech Limited
Account Number: 0546392167
Bank Name: GT BANK
CONTACT DETAILS: 07012040283
EMAIL: [email protected]
It is virtually vital, but, that you examine this newsletter to the stop to get different vital data.

What is the Nature of NDU Post UTME?

If you recognize the character of NDU Post UTME, then, you may realize how first-rate to put together for this exam. In a nutshell, you may answer questions from the equal subjects you wrote in JAMB.

That is to say, if you wrote Maths, English language, Crs, and Government as an artwork student in UTME 2021, you need to also anticipate questions from those subjects.

If you get a replica of NDU Post UTME Past Questions and Answers, you may get a deep perception into the quantity of questions you’ll solution and what sort of time you have to do justice to these questions.

Even as you look forward to the COVID 19 brought on live at home to be over, you could start training, in case you get your reproduction now.

See the Post Utme Past questions for different faculties here. Get one and begin practising at once.

Why Do you Really Need Past Questions on NDU Post UTME?

Over 15,000 students send in programs every year however the NDU facility can cater for best 5,000 college students. These five,000 students didn’t just gift an remarkable UTME end result. They provided alongside an excellent post UTME end result.

Well, besides you want to do trial and mistakes along with your probabilities of getting admission this year. If now not, you need a duplicate of what has worked for others that is NDU Post UTME past questions and solutions.

We have observed that over time, Niger Delta University (NDU) repeat its beyond questions. If you get these beyond questions, you may be better prepared to bypass the NDU Post-UTME in a single sitting and be among the ones selected for admission.

Also buying a duplicate from us will grant you uninterrupted get right of entry to to our team of tutorial counselors. You will be brought to the NDU Post UTME WhatsApp Group wherein you could trade thoughts with other candidates.

They will offer amongst different things data that will help you comfortable admission and whilst an undergraduate. In reality, you could get records on where to get a scholarship as an undergraduate or even your examine abroad options.

How to Get the NDU Post UTME Past Questions and Answers

Our compiled extensively particular NDU Post UTME beyond questions cost N1,000 to your subject combination and to get it, follow the steps below:

STEP 1: Select Your Subject Combination

You will write the identical concern mixture you wrote in UTME for the NDU Post-UTME. So, we’ve got compiled the challenge mixture you wrote in UTME based totally on the course you applied for in NDU.

Therefore, all you need do is specify the path you implemented for in the description of your price.

STEP 2: Select Your Payment Method

There are 3 strategies of buying our original NDU Post UTME beyond questions and answer. They are:

1. Debit Card
2. Bank Transfer
three. Direct Bank Deposit

For any of the fee techniques above, you’ll be paying into the account information underneath:

Account Name: Silicon Africa Tech Limited
Account Number: 0546392167
Bank Name: GT BANK

STEP three: Confirmation of Payment

If you choose the Debit Card alternative, you’ll input your card details and e-mail deal with. Upon price, the beyond query will down load automatically to the ‘DOWNLOADS‘ folder of your tool.

Click the button beneath to download the available NDU Post UTME Past Questions and Answers.

Please contact us on 07012040283 or mail us at [email protected] to request beyond questions of other guides in NDU.

If you choose Bank switch, kind inside the description of payment: “The Type of NDU Post UTME Past Question you’re shopping.” e.G “NDU Electric Engineering Past Question.” Then touch the wide variety beneath or electronic mail address with proof of fee and you may get your Past Question immediately.

If you pick Direct Bank deposit, make charge to the account information above, then ship the following records to the smartphone range or e mail underneath:

1. Depositors Name

2. Teller Number

3. Amount Paid

CONTACT DETAILS: 07012040283

EMAIL: [email protected]

Free NDU Post UTME Past Questions and Answers – Engineering

Choose the right solution from the listing of alternatives below.
1.           An air bubble rises from the lowest to the pinnacle of a water dam which is forty m deep. The volume of the bubble just underneath the surface is two.Five cm3. Find its extent at the lowest of the dam, if the atmospheric strain is equivalent to ten m of water.
A.           2.Zero cm3
B.           1.6 cm3
C.          0.625 cm3
D.          0.5 cm3
ANS: D

2.           When equal weights of iron and water are subjected to an identical deliver of heat it is found that the piece of iron becomes a lot hotter than water after a shorter time because_____.
A.           the unique heat of iron is higher than that of water
B.           iron is in stable shape
C.           water is in liquid form
D.           the unique heat of water is higher than that of iron
E.           the unique warmness of iron is countless
ANS: D

three.           Of two identical tuning forks with a herbal frequency 256Hz, one is loaded in order that four beats per 2d are heard when they may be sounded collectively. What is the frequency of the loaded tuning fork?
A.           260Hz
B.           252 Hz
C.           248 Hz
D.           246 Hz
ANS: A

4.           Radio waves have a velocity of three x 108 m/s. A radio station sends out a printed on a frequency of 800KHz. The wavelength of the published is_____.
A.          240.Zero m
B.          267.0m
C.          375.0 m
D.          37.5 m
E.           26.7 m
ANS: C

5.           A slim beam of white mild may be cut up up into one-of-a-kind shades by means of a tumbler prism. The accurate explanation is that______.
A.           white light is an electromagnetic wave
B.           the prism has all the colors of the white light
C.           white light has gone through overall internal mirrored image within the prism
D.           different colours of white light tour with exclusive speeds in glass
ANS: D

6.           2H2S(g) +SO2(g)→3S(g) +2H2O(l).
The above response is______.
A.           a redox reaction in which H2S is the oxidant and SO2 is the reductant
B.           a redox response in which SO2 is the oxidant and H2S is the reductant
C.           no longer a redox reaction due to the fact there is no oxidant inside the reaction equation
D.           no longer a redox response because there is no reductant within the response equation
ANS: B

7.           How many unpaired electrons are within the p- orbitals of a fluorine atom?
A.           1
B.           2
C.           three
D.           zero
ANS: A

8.           A metal M displaces zinc from ZnCl2 solution. This indicates that_____.
A.           electrons float from zinc to M
B.           M is extra electropositive than zinc
C.           M is more electronegative than zinc
D.           zinc is extra electropositive than M
ANS: B

nine.           Increasing the stress of a gas,______.
A.           lowers the common kinetic power of the molecules
B.           decreases the density of the gas
C.           decreases the temperature of the gas
D.           will increase the density of the fuel
E.          increases the volume of the gasoline
ANS: D

10.         A quantity of power liberates three.6g of silver from its salt. What mass of aluminum can be liberated from its salt via the same quantity of strength?
A.           2.7g
B.           1.2 g
C.           0.9 g
D.           0.3 g
ANS: D

In each of the questions underneath, choose the choice nearest in meaning to the word(s) in italics.
eleven.         Mr. Sam is a dominant associate in our industry.
A.           An important
B.           An influential
C.           An remarkable
D.           A distinguished
ANS: A

12.         In spite of the assertion credited to some authorities officers, we nonetheless have our misgivings about their actual intentions.
A.           fears
B.           mistrust
C.           tension
D.           objectives
ANS: B

13.         Modesty is considered one of our teacher’s maximum salient traits.
A.           upsetting
B.           appealing
C.           outstanding
D.           useful
ANS: C

14.         We all praised the student’s leaders for their intrepid stand during the crisis.
A.           fearless
B.           pleased
C.           reasonable
D.           extraordinary
ANS: A

15.         The chairman’s response become a typhoon in a teacup.
A.           appropriate for the event
B.           less critical than it regarded to be
C.           greater extreme than essential
D.           greatly dwindled in scope
ANS: C